У Вільнюсі пройде офіційна пресконференція 11-го Форуму Free Nations of PostRussia

У Вільнюсі пройде офіційна пресконференція 11-го Форуму Free Nations of PostRussia

Онлайн пресконференція-презентація 11-го Форуму Free Nations of PostRussia: Real WinWin scenarios PostRussianSpaces відбудеться у п'ятницю, 14 червня. Про це повідомили на офіційній сторінці Форум Free Nations of PostRussia у Twitter (X).

Це відбудеться у Литовській національній бібліотеці Мартінаса Мажвідаса у Вільнюсі з 13:00 до 14:00. 

                                         

Під час заходу спікери Форуму планують підняти такі питання : 

  • Як досвід Литви та інших держав, які вже відновили незалежність від рф, може допомогти у звільненні окупованих націй;
  • Створення неформальної коаліції Національно-Визвольних Рухів окукопаних націй;
  • Як подолати інертність, "chicken speeches", бездіяльність та зневіру "колективного Заходу" з приводу перспектив незалежності постросійських держав; 
  • Чи здатна сучасна росія у справжню, не імперську демократію;
  • Чи спробує рф атакувати одну з країн НАТО в найближчі 36 місяців.

Фінальна програма з переліком всіх спікерів і таймінгом подій буде розміщена на ресурсах платформи не пізніше 6 червня 2024 року. 

Наступних Free Nations PostRussia Forum заплановано вже на серпень. Вони відбудуться у Тайвані та Республіці Корея. Пізніше, у вересні, захід пройде у Канаді, а  в листопаді - в Осло та Відні.

Нагадаємо, міністерство торгівлі Китаю заборонило трьом американським компаніям імпорт та експорт, пов'язаний з Китаєм, продаж зброї Тайваню та нові інвестиції в Китай.

Як писали "Ми-Україна" раніше, посол України у США Оксана Маркарова закликала до "сміливих рішень" від Сполучених Штатів щодо постачання систем протиповітряної оборони Patriot, наголошуючи на їхній критичній необхідності для захисту від російських повітряних атак.

Головне