У Верховній Раді вирішили поповнити бюджет з допомогою езотеричних шкіл

У Верховній Раді вирішили поповнити бюджет з допомогою езотеричних шкіл

У Верховній Раді України пропонують поповнити бюджет з допомогою езотеричних шкіл та акдемій.

В українському парламенті зареєстрували законопроєкт щодо запровадження правового регулювання відносин у сфері езотеричної освіти №10283. Автором є народний депутат Сергій Гривко.

Документом пропонують запровадити термін "езотерична освіта". Людям, які провадять діяльність у цій сфері та мають статус ФОП, планують надати можливість включення до Реєстру наставників у сфері езотеричної освіти Міністерства освіти і науки.

За включення до Реєстру і перебування у ньому заявник сплачує щорічний адміністративний збір. Таким чином ця особа має право проводити відповідне навчання та видавати дипломи про отримання таких знань.

Такі люди матимуть можливість:

  • зможуть проводити тренінги, навчальні курси та інші освітні заходи на підставі самостійно розроблених освітніх програм;
  • зможуть видавати своїм учням дипломи встановленої форми про отримання відповідних знань та досвіду у визначеній сфері езотеричної освіти;
  • зможуть захистити свою ділову репутацію;
  • матимуть право на об’єкти інтелектуальної власності у сфері езотеричної освіти;
  • зможуть утворювати заклади освіти у порядку, встановленому чинним законодавством України;
  • використовувати у своїй діяльності термінів “школа езотерики/езотерична школа”, “інститут езотерики/езотеричний інститут” та “академія езотерики/езотерична академія”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, народна депутатка від "Голосу" Ольга Стефанишина розповіла, що у Верховній Раді заблокували законопроєкт про легалізацію медичного канабісу в Україні.

Головне