У Туві тисячі жителів залишились без тепла після вибухів на ТЕЦ

У Туві тисячі жителів залишились без тепла після вибухів на ТЕЦ

У російській Туві тисячі жителів залишилися без тепла після вибухів на ТЕЦ - на вулиці тим часом температура опустилася до -12°C.

Про це повідомив губернатор Туви Владислав Ховалиг.

За його словами, теплопостачання в Шагонарі припинено: без тепла залишилися близько чотирьох тисяч людей. Загалом у місті понад дванадцять тисяч жителів. У Шагонарі морози: зараз на вулиці -12°C, вночі передають до -22°C. У регіоні введено режим надзвичайного стану.

За попередньою інформацією, вибух стався у відсіку теплоподачі, який розташований окремо від котельні. Пожежу загасили, а рятувальники розбирають і проливають конструкції.

В результаті вибуху є постраждалі: 18 осіб були госпіталізовані, з яких третина перебуває у тяжкому стані. У зв'язку з цим інцидентом, на зміну в цей день прибуло 21 особа, і зараз тривають пошуки трьох інших співробітників під завалами.

Також відомо, що вибух пролунав у районі нафтосховища біля Воронежу. Цивільні об'єкти не постраждали, повідомив один з російських пропагандистських пабліків.

Про причини вибуху пропагандисти не розповідають і не наводять інформації про його наслідки.

Місцевий губернатор Олександр Гусєв ніяк не прокоментував інцидент. Однак раніше нагадав про заборону знімати та розміщувати в мережі відео з наслідками прильотів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за фактом пожежі в екопарку "Осокорки" розпочато досудове розслідування.

Головне