За фактом пожежі в екопарку "Осокорки" розпочато досудове розслідування, - прокуратура Києва

За фактом пожежі в екопарку

Київська міська прокуратура проводить досудове розслідування через пожежу, яка спалахнула ввечері 5 березня на території заказників місцевого значення "Осокорські луки" та "Озеро Тягле". Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

Досудове розслідування проводиться за фактом підпалу, додали у відомстві.

"За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури м. Києва розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом пожежі на території заказників місцевого значення "Осокорські луки" та "Озеро Тягле" в Дарницькому районі міста Києва.

Досудове розслідування проводиться слідчими Дарницького УП ГУНП у м. Києві за фактом пошкодження шляхом підпалу території об’єктів природно - заповідного фонду "Осокорські луки" та "Озеро Тягле" (ч. 2 ст. 252 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Водночас у прокуратурі додали, що намагаються встановити усі обставини події, зокрема причини виникнення пожежі, можливих осіб, що причетні до вчинення кримінального правопорушення, а також збитки, завдані об’єктам природно-заповідного фонду.

Як повідомляли "Ми-Україна", близько трьох гектарів території вигоріло у київському екопарку "Осокорки" внаслідок пожежі, яка спалахнула ввечері 5 березня.

Головне