У центрі Києва невідомі поранили військовослужбовця: поліція розшукує нападників

У центрі Києва невідомі поранили військовослужбовця: поліція розшукує нападників

У центрі Києва невідомі напали на військовослужбовця та нанесли три ножових удари. Про це повідомляє прееслужба поліції Києва.

Правоохоронці розповіли, що подія сталася у четвер, 19 жовтня, на вулиці Назарівській.

“Подія сталася ввечері 19 жовтня. Близько 22:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській знайдений військовослужбовець із ножовим пораненням”, - йдеться в повідомленні.

Співробітники медичного закладу госпіталізували постраждалого до лікарні, де він знаходиться під наглядом персоналу.

Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік ішов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та нанесли три ножові поранення.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження, щоб розшукати зловмисників.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Нападникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Польщі в середу, 18 жовтня, чоловік з ножем напав на групу дітей, в результаті пʼятирічний хлопчик помер в лікарні.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у французькому місті Аррасі у пʼятницю, 13 жовтня, невідомий чоловік з ножем напав на школу та вбив учителя.

Головне