У травні очікується запуск центру Служби 112 у Дніпрі, а у вересні — в Одесі

У травні очікується запуск центру Служби 112 у Дніпрі, а у вересні — в Одесі

У травні очікується запуск центру Служби 112 у Дніпрі, а у вересні — в Одесі. До кінця 2024 року планують поновити роботу на всій території України. Поки що вона працює вже у двох макрорегіонах України — центральному та західному. Про це повідомляє міністерство внутрішніх справ. 

Нагадаємо, виклик за номером 112 перенаправляється до служб екстреної допомоги. Але номери профільних екстрених служб 101, 102, 103 і 104 продовжать працювати й після 2024 року.

"На лінію 112 можуть звертатися і люди з порушеннями слуху чи мовлення. Для цього необхідно надіслати повідомлення на номер 112. Після цього надійде посилання на відеозв’язок з операторами, які володіють жестовою мовою", – уточнили в МВС.

Нагадаємо, американський письменник Стівен Кінг прокоментував затримку і постійне відтермінування республіканцями Конгресу США голосування щодо військової допомоги Україні. Про це він повідомив у соцмережі Х. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська атакували Куп'янський район Харківської області. Про це повідомив очільник  обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Головне