У світі є лише одна країна, яка не боїться рф - це Україна, - Подоляк

У світі є лише одна країна, яка не боїться рф - це Україна, - Подоляк

На сьогодні у світі є лише одна країна, яка не боїться російської федерації. Цією країною є Україна.

Про це в ефірі "Ми-Україна" заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"На сьогоднішній день на Європейському континенті є тільки одна країна, яка точно повністю не боїться росії і готова точно поставити крапку в існуванні політичного устрою там – це Україна. Очікувати, що сьогодні всі захочуть зайняти поряд з Україною активне місце не слід. Безумовно НАТО сьогодні переформатовується, це дуже позитивний сигнал. Нам дуже важливо, щоб НАТО було більш аналітичним, чітко розуміло, що таке паритети в цій війні щодо зброї", - сказав він.

За його словами, є дві люди які точно заявлять про ATACMS, після чого вони будуть в Україні – це Володимир Зеленський та Джо Байден.

"Я не бачу жодного варіанту, де в Україні ATACMS немає, але питання коли і в якій кількості - про це заявлять дві людини", - зауважив він.

Крім того, нещодавні закордонні візити президента України Володимира Зеленського остаточно розставили крапки над “і” та змусили нейтральні країни обирати сторону.

Подоляк зауважив, що такі візити це дуже добре не тільки для України, яка веде повномасштабну війну проти росії, а і для міжнародних спільнот.

Нейтральні країни мають вибрати сторону, в яких правилах хочуть жити, в яких правилах та в яких безпекових контурах. Вони також мають вирішити, чи готові до хаотизації, яка спостерігалася останні дні та тижні, наголосив Подоляк.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупованими залишаються 2800 населених пунктів.

Головне