У Сумах під завалами знайшли загиблого: що відомо

У Сумах під завалами знайшли загиблого: що відомо

У Сумах з-під завалів рятувальники дістали тіло загиблої людини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. 

Відомо, що пожежа та розбір завалів на місці прильоту триває вже понад 12 годин. В результаті російської агресії постраждали вісім осіб.

"Суми. На місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку рятувальники деблокували тіло людини. На даний час також відомо про вісім постраждалих. Роботи тривають. Під завалами ще можуть перебувати люди", - йдеться в повідомленні.

Також на ворожий обстріл відреагував президент України Володимир Зеленський.

"Ще триває розбір завалів у Сумах на місці влучання російського "шахеда". Він зруйнував частину звичайного житлового будинку. Вдалося врятувати п’ятьох людей з-під завалів. Залучені всі необхідні служби, техніка. Усім, хто постраждав, буде надано допомогу. Вдячний кожному й кожній, хто працює заради людей і допомагає в рятувальній роботі", - зазначив глава держави.

Нагадаємо, що російські окупанти у ніч проти 13 березня атакували Суми "шахедом". Ударний БПЛА влучив у житловий п’ятиповерховий будинок, внаслідок чого постраждали щонайменше вісім осіб.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти вночі 13 березня атакували Донеччину. Внаслідок ворожого удару було пошкоджено житлову п’ятиповерхівку.

Головне