У США сталася стрілянина на святкуванні перемоги в Суперкубку (відео)

У США сталася стрілянина на святкуванні перемоги в Суперкубку (відео)

Невідомі особи відкрили вогонь поруч зі залізничною станцією у місті Канзас-Сіті, штат Міссурі (США). Інцидент стався під час святкування перемоги команди з американського футболу "Канзас-Сіті Чіф".

Про це пишуть американські ЗМІ.

Спочатку поліція повідомила про одного загиблого та від 10 до 15 поранених. Пізніше у ЗМІ з’явилися дані про 22 постраждалих.

Усіх гравців, тренерів та персонал команди-переможця "Канзас-Сіті Чіфс" евакуювали до безпечного місця.

"Ми глибоко засмучені безглуздою стріляниною, що сталася сьогодні в Канзас-Сіті після святкування "Chiefs". Наші думки з жертвами та всіма, кого це торкнулося", – заявила Національна футбольна ліга.

У поліції повідомили, що було затримано двох озброєних осіб, яких підозрюють у нападі.

За словами представника міської пожежної служби, серед поранених троє знаходяться у критичному стані, а п'ятеро становлять важку категорію поранених.

Очевидці повідомили, що постріли пролунали у момент, коли парад вже закінчився, але гравці команди ще перебували на сцені.

Нагадаємо, на початку лютого у Парижі 32-річний чоловік здійснив напад на залізничному вокзалі. Правоохоронці розповіли, що мотив нападу невідомий, але малієць має психіатричні розлади.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Київщині начальник військової частини вимагав гроші з підлеглих за оформлення відпусток.

Головне