У США 14-річний учень відкрив стрілянину у школі: є загиблі та поранені

У США 14-річний учень відкрив стрілянину у школі: є загиблі та поранені

У середній школі Апалачі у Віндері, штат Джорджія (США), сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло четверо людей.

Про це повідомляє Fox News.

Стрілець здався поліції. Ним виявився 14-річний учень школи Кольт Грей. Інцидент стався в громаді, розташованій приблизно за годину їзди від Атланти.

Шкільний офіцер вступив у контакт із озброєним стрільцем. Шериф округу Барроу Джад Сміт повідомив, що злочинець швидко зрозумів, що, якщо не здасться, справа завершиться стріляниною з боку поліції.

Також влада спростувала повідомлення про причетність ще одного 14-річного підлітка. Бюро розслідувань Джорджії підтвердило, що інші учні не були залучені до цієї трагічної події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти війни та постраждалі від російської агресії: чим відрізняються статуси та які виплати призначаються

Президент Джо Байден відреагував на стрілянину у школі.

"Те, що мало бути радісним поверненням до школи у Віндері, штат Джорджія, тепер перетворилося на ще одне жахливе нагадування про те, як збройне насильство продовжує руйнувати наші громади. Студенти по всій країні вчаться не читати й писати, а ховатися. Ми не можемо продовжувати сприймати це як нормальне явище", — сказав він.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, олімпійська бігунка з Уганди Ребекка Чептегей померла, ставши жертвою жорстокого нападу свого бойфренда. 33-річна атлетка, яка брала участь в Олімпійських іграх у Парижі, отримала опіки понад 75% тіла після того, як її хлопець облив її бензином і підпалив.

Головне