У Швеції заявили, що росія є головною міжнародною загрозою безпеці країни

У Швеції заявили, що росія є головною міжнародною загрозою безпеці країни

У Швеції заявили, що росія є головною міжнародною загрозою безпеці країни.

За словами Керівниці Служби державної безпеки Швеції (СДБ) Шарлотт фон Ессен, росія у трійці країн, які становлять небезпеку для Швеції.

"Ми всі повинні навчитися жити в умовах серйозної ситуації з безпекою. Насамперед Росія, а також Китай та Іран продовжують становити найбільшу загрозу для Швеції. Вони певною мірою також працюють разом, щоб змінити поточну систему безпеки", - сказала фон Ессен, представляючи щорічний звіт про загрози, з якими стикається країна.

У структурі заявили, що загрози з боку ультраправих та ісламістських груп можуть бути роздуті або використані ворогами Швеції за кордоном.

Нагадаємо, Нова Зеландія оголосила новий пакет допомоги для України на понад 25 мільйонів доларів. Про це повідомляє уряд Нової Зеландії.

"Ця підтримка в розмірі 25,9 мільйона доларів збільшить загальну суму допомоги, обіцяної Новою Зеландією за останні два роки, до більш ніж 100 мільйонів доларів", - заявив міністр закордонних справ Нової Зеландії Вінстон Пітерс.

Як писали "Ми-Україна" раніше, блокада на польському кордоні та акції протестів фермерів у Європі не вплинуть на ціни на продукти в Україні, заявив в ефірі "Ми-Україна" керівник економічних програм аналітичного центру "Українські студії стратегічних досліджень" Олександр Чупак.

Головне