Нова Зеландія оголосила новий пакет допомоги для України на понад 16 млн доларів

Нова Зеландія оголосила новий пакет допомоги для України на понад 16 млн доларів

Нова Зеландія оголосила новий пакет допомоги для України на понад 16 мільйонів доларів. Про це повідомляє уряд Нової Зеландії.

"Ця підтримка в розмірі 25,9 мільйона доларів збільшить загальну суму допомоги, обіцяної Новою Зеландією за останні два роки, до більш ніж 100 мільйонів доларів", - заявив міністр закордонних справ Нової Зеландії Вінстон Пітерс.

Протягом останніх двох років військові країни перебували в Європі та Великій Британії, працюючи з однодумцями з країн-партнерів над підтримкою України.

Новий пакет включає 6,5 мільйонів доларів до Міжнародного фонду для України під керівництвом Великої Британії на закупівлю зброї та боєприпасів для України, 7 мільйонів гуманітарної допомоги та 3 мільйони до Трастового фонду допомоги Україні.

Також Нова Зеландія продовжить навчання українських військових до червня 2025 року.

Нагадаємо, у новому пакеті санкцій Сполучених Штатів будуть обмеження які вдарять по російському військово-промисловому комплексу. Про це повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, державний банк розвитку Німеччини KfW реалізує понад 40 проєктів на загальну суму понад 1,4 мільярда євро на підтримку України, інформує BR24.

Головне