У Шебекіно в росії вночі спалахнув багатоповерховий будинок

У Шебекіно в росії вночі спалахнув багатоповерховий будинок

У Шебекіно в Бєлгородській області росії у ніч проти 9 червня спалахнув багатоповерховий будинок. Росіяни повідомляють, що це сталося нібито внаслідок "обстрілу".

Про це пишуть численні російські ЗМІ та Telegram-канал, зокрема SHOT. Як зазначається, ввечері 8 червня губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков заявив про роботу ППО в регіоні. Він зазначив, у районі міста Бєлгород нібито збили дві цілі.

Російські ЗМІ також пишуть, що "обстріли" продовжувалися і вночі. Через них у місті Шебекіно нібито спалахнув будинок.

"Внаслідок обстрілів у селищі Розумне ушкодження отримали багатоквартирний житловий будинок та кілька приватних будівель, зранку там розпочнеться поквартирний обхід. У Шебекіно після "прильоту" загорілася п'ятиповерхівка", - пишуть росЗМІ.

Через нічні "обстріли" поранення отримали троє осіб, пишуть ЗМІ.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Бєлгородській області росії у місті Шебекіно 7 червня сталася нова пожежа. Цього разу спалахнув лакофарбовий завод “Фарби Білогір’я”. Як зазначається, вогонь охопив лакофарбовий завод “Фарби Білогір’я”. Він розташований у місті Шебекіно на кордоні з Україною. Гладков своєю чергою заявив, що Шебекіно начебто обстріляли з “Граду”.

Раніше Російський добровольчий корпус (РДК) та Легіон “Свобода Росії” записали відеозвернення до губернатора Бєлгородської області рф В’ячеслава Гладкова. Його кличуть на переговори в форматі особистої зустрічі та можливість забрати полонених. Зустріч пропонують провести у Новій Таволжанці – у приміщенні місцевої церкви. Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков прокоментував звернення до нього глави Російського добровольчого корпусу (РДК) Дениса Капустіна. Губернатор погодився забрати полонених, але врешті-решт зустріч не відбулася.

Головне