У Санкт-Петербурзі прогримів вибух біля військової академії зв'язку: є поранені (оновлено)

У Санкт-Петербурзі прогримів вибух біля військової академії зв'язку: є поранені (оновлено)

У російському Санкт-Петербурзі вечір 17 травня видався неспокійним - там прогримів вибух. Сталося це поблизу військової академії звʼязку ім. Будьонного, повідомляють росЗМІ.

Що стало причиною вибуху нині достеменно невідомо. За одними даними, це була атака дронів. За іншою версією - поруч з академією вибухнув боєприпас.

Водночас є інформація про постраждалих внаслідок вибуху, а саме про сімох осіб. Декілька постраждалих перебувають у важкому стані та знаходяться в реанімації.

"Семеро людей постраждали через вибух в академії зв'язку імені Будьонного на Тихорецькому проспекті в Санкт-Петербурзі", - йдеться у повідомленні росЗМІ.

ОНОВЛЕННЯ. За останніми даними, на території академії сталася детонація снаряду. За словами очевидців, після вибуху курсантів вивели на вулицю за периметр. Зараз вони вже повертаються назад.

Як повідомляли "Ми-Україна", вночі 17 травня у районі тимчасово окупованого Севастополя в Криму пролунали вибухи. Російська сторона заявила про роботу ППО через атаку безпілотників.

Головне