У російському Краснодарі спалахнула нафтобаза. Відео

У російському Краснодарі спалахнула нафтобаза. Відео

У російському Краснодарі сталася масштабна пожежа на нафтобазі біля Яблонівського мосту. Дим видно за кілька кілометрів від епіцентру загоряння.

Про це пишуть росЗМІ.

Чорний густий стовп диму внаслідок пожежі можна побачити на відстані кілька кілометрів.

Наразі невідомо, чи є постраждалі. Так само немає даних, що спричинило пожежу.

На місці працюють МНС.  За словами представників місцевої влади, займання сталося на площі 20 квадратних метрів. Пожежу вже локалізовано.

Деякі медіа пишуть, що  пожежа сталася поряд із нафтопереробним заводом у Краснодарському краї, та що горить колона для переробки дизельного пального.

Також у мережі опублікували відео пожежі.

Нагадаємо, 7 червня у Бєлгородській області росії у місті Шебекіно 7 червня сталася нова пожежа. Цього разу спалахнув лакофарбовий завод “Фарби Білогір’я”.

Вогонь охопив лакофарбовий завод “Фарби Білогір’я”. Він розташований у місті Шебекіно на кордоні з Україною.

Гладков своєю чергою заявив, що Шебекіно начебто обстріляли з “Граду”.

“Шебекіно накрили з РСЗВ “Град”. За попередніми даними, постраждалих немає. Понад 40 снарядів потрапили на територію промзони, є загоряння. Ще 20 снарядів прилетіли в різні частини міста. Обстріл міста триває”, – йдеться в повідомленні губернатора Бєлгородщини.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, під час ракетної атаки по Дніпропетровській області ворог завдав удару по підприємству. За попередніми даними, під завалами можуть залишатися п’ятеро людей.

Головне