У рф скасували паради до 9 травня, бо бояться протестів, - британська розвідка

У рф скасували паради до 9 травня, бо бояться протестів, - британська розвідка

У низці російських регіонів скасували паради до 9 травня. Ймовірно, керівництво рф починає все більше відчувати загрозу через "атаки" безпілотників.

Про це повідомляє Міноборони Британії в Twitter.

Крім цього, зазначається, що удар БПЛА по кремлю підвищив відчуття загрози у російського керівництва до подій, які мають відбутися 9 травня.
 
Паради скасували шість російських регіонів, окупований Крим і 21 місто "з міркувань безпеки". Також скасовано традиційний марш Безсмертного полку.

"Атака БПЛА на Кремль за кілька днів до Дня перемоги свідчить про все більшу вразливість Росії до таких атак і майже напевно підвищив відчуття загрози російським керівництвом щодо подій, присвячених 9 Травня. Можливість протестів і невдоволення війною в Україні також, ймовірно, вплинула на розрахунок російського керівництва", - підсумовують у розвідці Британії.

Нагадаємо, рф не зможе захистити свою протяжну залізничну мережу від диверсій. Підриви поїздів призводять до короткострокових затримок поставок для армії. Охороняти таку велику мережу колій непросто. Про це йдеться в щоденному огляді розвідки Міністерства оборони Великої Британії.

Крім того, розвідка зазначає, що останнім часом зросла кількість таких інцидентів на російській залізниці у прикордонних з Україною районах. Такі випадки майже точно зривали залізничні постачання для потреб збройних сил росії. Принаймні вони затримували їх на короткий час у конкретних місцях. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Південній Кореї розбився американський винищувач F-16.

Головне