У рф невідомі знищують техніку, яка будує “укріплення” на кордоні з Україною

У рф невідомі знищують техніку, яка будує “укріплення” на кордоні з Україною

У росії невідомі особи активно знищують техніку будівельних батальйонів, яка будує “укріплення” на кордоні з Україною. Про це повідомив Центр національного спротиву.

Як зазначається, комерційні структури у Курській області росії, у яких примусово забирають будівельну техніку, вимагають від уряду регіону грошових компенсацій. Це сталося після того, як буди знищені екскаватори. Центр нацспротиву зазначив, що партизани на постійній основі нищать експропрійоване майно.

Крім того, фермери в Рильському районі Курської області, які входять до складу асоціації селянських господарств та сільськогосподарських кооперативів росії, виходять на акції протести. Це також відбувається внаслідок знищення їх сільськогосподарських земель.

У селі Стара Миколаївка, що поблизку кордону з українською Сумською областю, російські війська активно будують опорні пункти на ділянках фермерів. Через це земля стає непридатна до подальшого використання. Фермери передали фото укріплень на своїй землі.

цнс~.jpeg (64 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.