У районі Кліщіївки бачили "кадирівців", але вони зазнали втрат і відступили, - Череватий

У районі Кліщіївки бачили

Під Кліщіївкою, що у Бахмутському районі Донеччини, були помічені "кадирівці". Проте їх перебування там було нетривалим - після суттєвих втрат вони звідти відійшли. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів заступник командувача Східного угруповання військ зі стратегічних комунікацій Сергій Череватий.

"Бої з ними показали чітко, що їхня справа жандармська, адже як воїни вони не мають жодної цінності. Зазнавши втрат, вони відступили. Я думаю, що якщо вони спробують знову піти у бої з українськими бригадами, то їх чекатиме доля "вагнерівців" - вони будуть вщент розбиті", - зазначив він.

Про "успіхи" кадирівців на Бахмутському напрямку днями повідомляв і партизанський рух "Атеш".

"Агент "Атеш" зі складу зс росії повідомляє, що кадировці були розбиті на околицях міста-руїни Бахмут. Десятки вбитих та поранених. Вони біжать з позицій більше багатьох мобіків... Бувши у загонах і посилаючи росіян у м'ясні штурми вони відчували себе господарями росії, але як все змінилося", - вказано у повідомленні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна має частковий успіх на південному фланзі під Бахмутом, ЗСУ там перехопили ініціативу. За добу знищено 71 окупанти, ще 141 отримав поранення.

Головне