У Новій Москві та Підмосков’ї впали кілька дронів біля військової частини (фото)

У Новій Москві та Підмосков’ї впали кілька дронів біля військової частини (фото)

У Московській області вранці, 21 червня, прогриміли вибухи. Очевидці заявили про нібито атаку безпілотних літальних апаратів.

Про це пишуть росЗМІ.

Місцеві жителі села Лукіно у Новій Москві розповіли, що безпілотник впав поблизу району річки Пахра. Вони почули гучний вибух близько п'ятої ранку. На місці падіння уламків працюють оперативні служби. Пропагандисти стверджують, що постраждалих та руйнувань немає.

Крім того, ще два безпілотники нібито впали в районі селища Калінінець Наро-Фомінського округу Підмосков'я. За інформацією кремлівської пропаганди, близько 5:30 ранку місцеві жителі почули два вибухи з різницею у п'ять хвилин. Зону, де впали уламки, оточили, там працюють оперативні служби.

Губернатор Московської області Андрій Воробйов поскаржився, що два апарати літакового типу впали орієнтовно о 5:30 та 5:50 ранку на підльоті до складів однієї з військових частин унаслідок протидії військових.

Нагадаємо, у Ярославлі в рф спалахнула пожежа на складі лакофарбових матеріалів.

Спалахнув склад лакофарбових матеріалів, який належить ярославській компанії “Краску.РУ”. Вона займається дорожньою, морозостійкою та іншими видами фарб. Крім того, компанія продає емалі, епоксидну фарбу та шпаклівку.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Данілов порадив росіянам якомога швидше повертатися в рф через Кримський міст.

Головне