У Парижі затримали чоловіка, який стрибнув з Ейфелевої вежі з парашутом

У Парижі затримали чоловіка, який стрибнув з Ейфелевої вежі з парашутом

У Парижі чоловік стрибнув з Ейфелевої вежі з парашутом. Поліціянти порушили проти нього кримінальну справу за створення небезпеки для життя інших людей. Про це повідомляє The Guardian.

Чоловік, який був досвідченим альпіністом, прийшов до вежі рано вранці, задовго до її відкриття. Його швидко помітили охоронці, але чоловіку вдалося швидко піднятися на вершину, перш ніж хтось міг його зупинити. Парашут він ніс у рюкзаку.

Як тільки чоловік піднявся на вершину вежі, висота якої становить 330 метрів, він стрибнув. А коли приземлився на сусідньому стадіоні, там його одразу затримали правоохоронці.

"Такі безвідповідальні дії піддають небезпеці людей, які працюють на вежі або під нею", — заявили в поліції.

Проти чоловіка порушили кримінальну справу. Відкриття вежі, яке зазвичай відбувається о 9 ранку, трохи відклали через цей інцидент.

Ейфелева вежа є найпопулярнішим туристичним місцем у французькій столиці. Лише протягом 2022 року її відвідали 5,9 мільйона відвідувачів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Малайзії приватний літак намагався приземлитися на шосе, однак врізався в автомобіль і мотоцикл. В результаті інциденту загинули 10 осіб. 

Головне