У Нижньому Тагілі стався вибух на залізниці поруч з нафтобазою

У Нижньому Тагілі стався вибух на залізниці поруч з нафтобазою

В росії в місті Нижній Тагіл відбувся вибух на залізничних коліях, поруч із нафтобазою. Наразі немає офіційної інформації від російської влади

Про це пишуть ряд росЗМІ.

Подія трапилася неподалік від станції Сан-Донато. Очевидці стверджують, що вибух може бути пов'язаний із детонацією вибухового пристрою. Деякі телеграм-канали також повідомляють про знахідку ще одного вибухового пристрою поблизу місця інциденту.

За даними ЗМІ, вибуховий пристрій було закріплено на цистерні, яка вийшла з нафтобази біля станції Сан-Донато рано вранці 8 січня. Зазначається, що співробітники воєнізованої охорони виявили пошкоджену цистерну та вибуховий пристрій на сусідній бочці.

Наразі немає офіційної інформації від російської влади. Повідомлення про затримку поїздів та порушення роботи залізничного транспорту вже з'явилися в місцевих пабліках.

Нагадаємо, на аеродромі "Шагол" у російському Челябінську у четвер, 4 січня, згорів винищувач-бомбардувальник Су-34. 

Тракторозаводський районний суд Челябінська заарештував 16-річного хлопця за підозрою в спробі підпалу військового літака Су-34.

"При затриманні у неповнолітнього хлопця вилучили "засоби звʼязку та носії інформації, що містять його фотозвіти та листування з українськими кураторами", - повідомляє ФСБ.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що росія завершила розгортання тактичної ядерної зброї в країні.

Головне