У Німеччині подружжя прикрасило вдома 555 ялинок та встановило світовий рекорд

У Німеччині подружжя прикрасило вдома 555 ялинок та встановило світовий рекорд

У Німеччині подружжя прикрасило у себе вдома 555 ялинок, встановивши таким чином світовий рекорд. Про це повідомили у німецькому Інституті рекордів (RID).

Це не перший рекорд сімейної пари. Вони вже мають п'ять сертифікатів про встановлення аналогічних рекордів, а цьогорічний - став для них шостим. Попередній рекорд родини - 444 прикрашених дерева у 2021 році.

За словами інспекторів RID, у будинку сімейної пари ялинки виблискують на кожному кроці.

Як розповіла дружина рекордсмена Сюзанна, свого часу вона підтримала чоловіка, який ну дуже полюбляв купувати різдвяні прикраси та прикрашати ялинки.

"У якийсь момент Тото (Томас, - ред.) виявив свій ентузіазм до прикрашання, а потім почав купувати все більше і більше ялинкових прикрас і не зупинився досі. Мені довелося до цього звикнути, але тепер мені це також дуже подобається", - зізналася жінка.

За словами подружжя, вони більше не планують покращувати свій рекорд та прикрашати ще більше дерев.

"Це вже кінець. З 555 деревами наші можливості вичерпані. А ще мені дуже подобається номер, його легко запам’ятати", – зізнався Томас.

Як повідомляли "Ми-Україна", на лондонському аукціоні Sotheby's продали пляшку віскі Macallan 1926 року за понад 2,7 мільйона доларів. У аукціонному домі розраховували виручити за віскі максимум 1,4 мільйона доларів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.