У МЗС Великої Британії запропонували затримувати танкери, що перевозять російську нафту по світу

У МЗС Великої Британії запропонували затримувати танкери, що перевозять російську нафту по світу

Світ повинен зупинити російську військову машину і тому необхідно "полювати" на флот-привид, який нелегально перевозить російську нафту. Про це повідомив глава МЗС Великої Британії Девід Кемерон.

"Ми покажемо Путіну, що ми повністю підтримуємо Україну: ми будемо полювати за грошима, за нафтою, ми зупинимо газ, ми зупинимо кораблі, ми зробимо все можливе, щоб зупинити російську військову машину і показати Путіну безглуздість його дій", - заявив очільник МЗС Великої Британії Девід Кемерон.

За його словами, світ має зупинити "російську військову машину", і для цього необхідно переслідувати флот, який незаконно транспортує російську нафту.

Велика Британія тісно співпрацює з країнами Європейського Союзу. Зокрема у питання введення санкцій проти російських компаній та осіб, які допомагають продовжувати війну в Україні.

Нагадаємо, росія планує організувати в Молдові заколот, якщо проросійський кандидат не переможе на майбутніх президентських виборах. Про це повідомили у спільній заяві урядів США, Канади та Великої Британії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на сьогодні мільйони тонн вантажів перевантажуються портами Великої Одеси, України вийшла на довоєнні показники експорту. В умовах війни це "надхороший результат", наголосив в ефірі "Ми-Україна" заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук.

Головне