У МЗС розповіли про стан українців, які постраждали в ДТП в Румунії

У МЗС розповіли про стан українців, які постраждали в ДТП в Румунії

Постраждалі в аварії автобуса в румунському повіті Констанца пройшли медичний огляд, після якого продовжили свою поїздку іншим автобусом. Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

ДТП сталася на залізничному переїзді в місцевості Торі-Верде-Міхай Вітязу, де автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою. 15 постраждалим людям надали допомогу на місці.

"Ми вдячні румунським службам порятунку за співпрацю та оперативне реагування та бажаємо групі українців безпечної подальшої подорожі", — додали в МЗС.

49 українців, які не потребували шпиталізації, розмістили в спортзалі міста Невода.

Нагадаємо, автобуса, який перевозив громадян України, напередодні ввечері потрапив в автопригоду на території Румунії. Аварія трапилась неподалік муніципалітету Констанца, коли транспортний засіб зіткнувся з вантажівкою, що рухалася назустріч.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у понеділок, 17 червня, збірна України проведе перший матч на ЄВРО 2024 проти Румунії. Ще два поєдинки за участі України відбудуться 21 та 26 червня. Національний телемарафон "Єдині новини" транслюватиме всі матчі збірної.

Головне