У МВС показали наслідки удару росіян по Салтівському району

У МВС показали наслідки удару росіян по Салтівському району

Під удар потрапило транспортне депо у Салтівському районі. У МВС показали наслідки удару росіян.

Ворог випустив по місту дві ракети С-300. Пошкоджений житловий об'єкт та майно транспортного підприємства. Зафіксовані вирви розміром 9х3,5 метрів.

Крім того, протягом минулої доби окупанти завдавали ударів по населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. У Куп'янську-Вузловому пошкоджена будівля лікарні, багатоповерхівка та приватні будинки. Поранення отримала 48-річна жінка, її госпіталізували.

Нагадаємо, у наступному році Франція буде навчати українських пілотів і надавати військову допомогу, одночасно надаючи зброю та обладнання Україні.

Інформація про це міститься в щорічному звіті Міністерства оборони Франції, який оглядає результати 22 місяців військової допомоги від Парижа для України, повідомляє Укрінформ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у п'яти областях через негоду і бойові дії знеструмлено понад 400 населених пунктів. Про це повідомили в "Укренерго".

Експорт електроенергії з України 20 грудня відсутній. Імпорт здійснюється впродовж майже всієї доби зі Словаччини, Румунії та Молдови. Загальний обсяг — 3 981 МВт/год.

Головне