У Москві в торговому центрі прорвало трубу з гарячою водою: загинули люди

У Москві в торговому центрі прорвало трубу з гарячою водою: загинули люди

У ТЦ Москви, що знаходиться на Кутузовському проспекті, прорвало трубу з гарячою водою. Через це чотири людини загинули, також відомо про десятки постраждалих.

За інформацією Telegram каналу "112", опіки отримали 50 осіб. Shot пише про 70 постраждалих і уточнює, що у них в основному обпалені ноги.

Також російські ЗМІ інформують про дев'ятьох ушпиталених (серед них – людина з серцевим нападом). Одна із загиблих - жінка - живцем зварилася в окропі.

Як інформує російське пропагандистське агентство "РІА Новини", до 18 осіб були заблоковані в ТЦ без можливості вибратися. Рятувальники запевняють, що вони відрізані від виходу, але знаходяться в безпечному приміщенні.

Окремі канали повідомляють ще і про витік аміаку в цеху холодильного обладнання.

Наразі є інформація, що одна людина заблокована на другому поверсі, вона спершу перебувала у полі зору рятувальників, однак потім зникла. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, в Україні на фронті загинув воєнкор-пропагандист із “РІА Новини”. Агентство повідомило, що Ростислав Журавльов потрапив під обстріл. Також під час обстрілу поранення отримали фотокореспондент “РІА Новини” Костянтин Міхальчевський, кореспондент газети “Вісті” Роман Польшаков та його оператор Дмитро Шиков. Їх разом із загиблим Журавльовим “накрили” в районі села Пʼятихатки Запорізької області.

Головне