У Москві та області пролунали вибухи: повідомляють про нібито атаку дронів

У Москві та області пролунали вибухи: повідомляють про нібито атаку дронів

У російській столиці Москві та області пролунали вибухи вранці, 30 травня. Ймовірно, відбулася атака безпілотників.

Про це повідомив міський голова Москви Сергій Собянін та численні ЗМІ. Як зазначається, вибухи прогриміли зранку в деяких районах міста та в Підмосков'ї.

За словами мера, у результаті атаки дронів "у кількох будинках сталися незначні пошкодження". У кількох квартирах вилетіло скло.

"Усі екстрені служби міста знаходяться на місцях пригод. Вони з'ясовують обставини того, що сталося. На цей момент ніхто серйозно не постраждав", - йдеться в повідомленні Собяніна.

Водночас губернатор Підмосков'я Воробйов заявив про роботу ППО. Загалом нібито атаку здійснили 13 дронів.

"На підльоті до Москви було збито кілька безпілотників. Прошу жителів зберігати спокій. Усі екстрені служби працюють", - зазначив він.

Пізніше міський голова столиці країни-агресорки заявив про евакуацію людей, які живуть у постраждалих внаслідок атаки будинках.

"З метою безпеки під час роботи екстрених служб проведено заходи щодо евакуації мешканців кількох під'їздів у двох будинках, які постраждали від потрапляння БПЛА. Одразу після закінчення роботи спеціальних служб мешканці зможуть повернутися до своїх квартир", - додав Собянін.

Крім того, у мережі публікуються десятки відео та фото ранкового інциденту.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, вранці понеділка, 29 травня, у росії виникла чергова масштабна пожежа. Цього разу горить склад із дошками та брусом на площі 2,6 тис. кв. м у Челябінську.

Головне