У Москві горить концертний зал "Ізвєстія-хол" (відео)

У Москві горить концертний зал

У столиці росії, Москві, вранці 15 лютого сталася пожежа в приміщенні концерт залу"Известия Hall".

Про це пишуть росЗМІ.

Пожежа виникла близько 05:00, і на момент подання цієї інформації працівники МНС активно займаються гасінням.

Згідно з інформацією з російських соцмереж, вогонь розповсюдився на бар "Резиденция" та нічний клуб Lookin Rooms, обидва заклади повністю знищені. Вдалося евакуювати частину персоналу, але є повідомлення про одну зниклу особу. На даний момент пожежу не вдається локалізувати, і вона продовжує набирати обертів.

Площа пожежі становить близько 1500 квадратних метрів, і їй призначено третій рівень складності. На місце вже виведено додаткові сили МНС, оскільки вогонь охопив дві будівлі у дворі "Известия".

Також повідомляється про обвалення конструкцій у будівлі та наявність загрози детонації балонів.

"Ізвєстія Холл" - це сучасний концертний зал, розрахований на 2 тисячі відвідувачів. Будівля розташована поруч із будівлею газети "Ізвєстія", побудованої у 1927 році.

Нагадаємо, у ніч на 15 лютого в районі російського міста Курська виникла пожежа на нафтобазі. Місцева влада стверджує, що це була атака українських безпілотників.

За попередніми даними, постраждалих немає. 

 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Російський ВДК "Цезар Куніков" пішов на дно завдяки ефективному відпрацюванню по ньому п'яти морських дронів-камікадзе MAGURA V5. Більше подробиць спецоперації зі знищення чергового ворожого судна розповів очільник української воєнної розвідки Кирило Буданов. 

Головне