У Молдові зійшов із рейок потяг із зерном (фото)

У Молдові зійшов із рейок потяг із зерном (фото)

Потяг з 61 вагоном зерна прямував з Молдови до річкового порту в Україні, шість вагонів перекинулись внаслідок аварії.

Про це повідомляє Reuters.

 Шість вагонів зі збіжжям прямували до одеського порту Рені. Причиною аварії, попередньо, називають високу температуру, яка деформувала рейки.
 
Інцидент стався на ділянці Кульма-Чедюр-Лунга. Про постраждалих внаслідок інциденту не повідомляється.

Варто зауважити, що молдавські фермери, які традиційно експортують зернові та олійні культури до Румунії та Туреччини, цього року готові експортувати 800 000 тонн з 1,2 мільйона тонн сильного врожаю пшениці.

Нагадаємо, у Пакистані напередодні, 6 серпня, сталась трагедія на залізниці, яка забрала життя щонайменше трьох десятків людей. З рейок зійшло близько 10 вагонів пасажирського поїзда, інцидент стався Навабшах у південній провінції Сінд.

Низка з вагонів з пасажирами перевернулась, що фактично заблокувало людей всередині. Старший офіцер залізниці Махмудур Рехман Лакхо розповів, що до ночі рятувальники закінчили роботу на місці події.

У місцевій поліції уточнили, що близько сотні поранених було доставлено до Народної лікарні в Навабшасі. У відомстві наголосили, що серед загиблих та поранених є жінки та діти.

Видання наголошує, що аварії на залізниці в Пакистані є “звичайною справою”. Уряди країни, які змінювали один одного, протягом багатьох років намагалися знайти кошти для модернізації залізничної мережі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Нацполіція перекрила міжнародний канал контрабанди наркотиків.

Головне