У мережі спливли кадри руйнувань у Нагірному Карабаху

У мережі спливли кадри руйнувань у Нагірному Карабаху

Міністерство оборони Азербайджану у вівторок оголосило про початок антитерористичних заходів локального характеру в Карабасі. У мережі з’явились кадри руйнувань у місті Ханкенді (Степанакерт).

Відео оприлюднило "Арменпрес".

Довідка.

У Міністерстві оборони Азербайджану заявили, що “антитерористичні заходи” в Карабаху відбуваються з метою відновлення конституційного ладу.

“З метою забезпечення положень Тристоронньої заяви, припинення широкомасштабних провокацій у Карабахському економічному районі, роззброєння та виведення формувань збройних сил Вірменії з наших територій, нейтралізації їхньої військової інфраструктури, забезпечення безпеки мирного населення та наших військовослужбовців, а також відновлення конституційного ладу Азербайджанської Республіки, у регіоні розпочато антитерористичні заходи локального характеру.

У рамках заходів із застосуванням високоточної зброї на передній лінії та в глибині виводяться з ладу позиції формувань збройних сил Вірменії, їхні довготривалі вогневі точки, а також бойові засоби та об’єкти військового призначення”, – йдеться у заяві.

Разом з тим Азербайджан звинуватив Вірменію у підриві автомобіля з азербайджанськими військовими, в результаті чого є загиблі та поранені.

“Подібні факти є продовженням цілеспрямованої та планомірної терористичної політики Вірменії проти Азербайджану”, – йдеться у повідомленні.

За деякими даними, після початку “антитерористичних заходів” Азербайджан закрив свій повітряний простір для Вірменії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти скинули керовану авіабомбу на Куп’янськ, є загиблі з цивільного населення.

Головне