У Мелітополі напередодні цілий день щось вибухало: Федоров розповів деталі

У Мелітополі напередодні цілий день щось вибухало: Федоров розповів деталі

Вибухи у Мелітополі, який тимчасово перебуває під контролем російських загарбників, лунали упродовж усього вчорашнього дня. Де було гучно та куди прийшлись влучання розповів в ефірі "Ми-Україна" мелітопольський міський голова Іван Федоров.

"Вчора в цілому було для окупантів напружено і на території Мелітополя, і в цілому на тимчасово окупованій території Запорізької області. Все розпочалося приблизно опівночі, коли більш ніж п'ять вибухів пролунало в самому Мелітополі. Продовжилось це о 10-й ранку і закінчився день для ворогів приблизно о 20:00. Які результати цих вибухів? Перш за все, є наслідки для нашого цивільного населення через діряву ППО ворога. Вчора уламки ворожих ППО впали прямо у центральному парку культури імені Горького в місті Мелітополь. Також вчора наслідки були і для депо, яке ворог використовує для логістики свого озброєння та боєприпасів з Криму.І тепер трохи не буде застосовувати в логістиці це мелітопольське депо та тепловози і електровози, які сьогодні там знаходяться", - зазначив він.

Федоров повідомив, що "прильоти" були на території військової бази, яку росіяни захопили в авіамістечку, і поблизу селища Костянтинівка, де було скупчення російських військ.

Міський голова підкреслив, що росіяни вважали окупований Мелітополь своїм глибоким тилом, проте вчорашній день показав, що насправді ситуація є зовсім протилежною. Окремо він наголосив на тому, що окупанти, як не намагаються, не можуть зламати той спротив, який місцеве населення чинить йому на Мелітопольщині: "наші спецслужби точно знають все, що там відбувається".

Нагадаємо, у ніч на 13 червня "бавовна” вже розквітала у мелітопольському локомотивному депо, тоді “достроково вийшов з ладу” тепловоз.

Як писав "Ми-Україна" раніше, удар по Краматорську 27 червня забрав життя 12 людей. Рятувальники витягли з-під завалів ще одне тіло вранці 29 числа.

Головне