У Маріуполі підірвали авто окупанта-поліцейського (фото і відео)

У Маріуполі підірвали авто окупанта-поліцейського (фото і відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині прогримів вибух. За попередніми даними вибухнуло авто одного з представників окупаційної "поліції".

Про це повідомляє радник мера міста Петро Андрющенко.

Подія сталася на на пр. Металургів. Деталі будуть відомі пізніше.

За його словами, учасники українського опорного руху підготували для окупантів додаткові "сюрпризи" до "дня поліції" в росії.

"Сьогодні поліцаї святкують професійне свято в Маріуполі. Ми свій подаруночок вже передали. Тепер залишилось подивитись – чи пригостять товарищів / колег, чи зажмуть? Ну, з огляду на потенційно госіталізованих ... Р*сня, зі святом", - зауважив Андрющенко.

Нагадаємо, 8 листопада у Луганську ліквідували відомого колаборанта Михайла Філіпоненка.

За інформацією поплічників Філіпоненко, він "трагічно загинув" після підірвання його автомобіля.

Михайло Філіпоненко був депутатом Ленінської районної ради Луганська до 2010 року, представляючи "Партію регіонів". Також він працював у ТОВ Барс-Інвест у Луганську до початку збройної агресії рф на сході. Як керівник представництва так званого  "ЛНР" у СЦКК, він регулярно розповсюджував інформацію, що дискредитувала Україну, вказуючи на порушення Мінських домовленостей та обстріли ЗСУ цивільних об'єктів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Головне управління розвідки оприлюднило відео нічної спецоперації в тимчасово окупованому Криму, під час якої були вражені малі десантні кораблі Чорноморського флоту рф.

Головне