У Маріуполі окупанти хочуть встановити пам'ятник Леніну

У Маріуполі окупанти хочуть встановити пам'ятник Леніну

У Маріуполі окупанти хочуть встановити пам'ятник Леніну. Про це повідомила міська рада. 

Судячи з відео окупантів, вони планують встановити статую, яка раніше розміщувалася на площі Машинобудівників біля парку Петровського у Кальміуському районі. 

Де саме хочуть встановити памʼятник — наразі не повідомляється. 

"Не маючи перспектив для майбутнього, загарбники намагаються повернути Маріуполь в радянське минуле", - додали в міськраді.

Нагадаємо, мер Лондона відмовився передати Україні автомобілі, які підлягали утилізації. Про це повідомляє видання The Daily Telegraph.

Видання посилається на листування Садіка Хана та мера Києва Кличка. Останній ще у вересні запропонував британському посадовцю відправити автівки задля рятувальних цілей. Однак, Хан відмовив, аргументувавши це тим, що програма утилізації Ulez повинна приносити користь лондонцям з "економічної, соціальної та екологічної точок зору".

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Авдіївці залишається 1230 цивільних жителів. Також зменшилася кількість бажаючих виїхати з міста. Про це в ефірі телемарафону повідомив очільник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. 


 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.