У Магаданській області рф розбився вертоліт Мі-8 з 20 вахтовиками на борту

У Магаданській області рф розбився вертоліт Мі-8 з 20 вахтовиками на борту

У Магаданській області рф розбився вертоліт, на борту якого перебували близько 20 вахтовиків. Про це пишуть російські ЗМІ.

Одна особа загинула, ще декілька – поранені.

РосЗМІ пишуть, що Мі-8 впав у районі Кварцової гори в Магаданській області. Попередньо одна особа загинула і ще кілька постраждали. Причиною аварії нібито стала несправність двигуна.

Борт належав авіакомпанії "Дальнеріченськ авіа". Рейс виконувався з метою перевезення працівників золоторудного родовища.

За попередніми даними, внаслідок катастрофи загинула одна людина, також є постраждалі. На місце вилетів гелікоптер "Авіація Колими" з медиками та рятувальниками.

Нагадаємо, російські війська завдали чергового ракетного удару по середмістю Харкова. Про це повідомив харківський міський голова.

Влучання зафіксували у Шевченківському районі. Є пошкодження нежитлових цивільних приміщень. На цю хвилину - без постраждалих.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер, 14 березня, російські окупанти масовано обстріляли Сумську область ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" й ракетами. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Головне