рф вдарила ракетою С-300 по середмістю Харкова, - ОВА

рф вдарила ракетою С-300 по середмістю Харкова, - ОВА

Російські війська завдали чергового ракетного удару по середмістю Харкова. Про це повідомив харківський міський голова.

Влучання зафіксували у Шевченківському районі. Є пошкодження нежитлових цивільних приміщень. На цю хвилину - без постраждалих.

Другий за ранок "приліт" стався у лісосмузі міста поряд з нежитловими приміщеннями. Є незначні пошкодження кількох будівель.

Крім того, мер міста Ігор Терехов повідомляв, що вночі у Харкові серед приватних будинків впав "шахед". На щастя, обійшлося без постраждалих.

"Другий за ранок "приліт" стався у лісосмузі міста поряд з нежитловими приміщеннями. Попередньо - С-300. Щодо жертв та постраждалих - на щастя, обійшлося. Незначні пошкодження кількох будівель", - інформує Ігор Терехов.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 14 березня, російські окупанти масовано обстріляли Сумську область ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" й ракетами. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Ворог бив "шахедами" по чотирьох містах: Сумах, Шостці, Тростянцю та Білопіллю. По Шостці та Тростянцю було також завдано ракетних ударів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у середу, 13 березня, голова Державного департаменту США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський провели телефонну розмову та обговорили підтримку України.

Головне