У Львові затримали експрокурора Ільницького, який відгуляв гучне весілля, - УП

У Львові затримали експрокурора Ільницького, який відгуляв гучне весілля, - УП

Правоохоронці у Львові затримали Ростислава Ільницького, колишнього прокурора, який минулого року влаштував розкішне весілля та переховувався від слідства. 

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на джерела у правоохоронних органах. 

Згідно з інформацією від джерела УП, прокуратура та СБУ фіксували факт вимагання та одержання адвокаткою Богданою М., яка є тещею Ільницького, неправомірної вигоди у розмірі 3500 доларів США. Ці кошти передавалися з метою вплинути на рішення службовими особами ТЦК та СП Львівської області щодо військово-облікових даних та відстрочки від мобілізації для двох військовозобов’язаних.

Адвокатку затримали 5 липня після того, як вона одержала кошти. Під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці також виявили й затримали Ростислава Ільницького, який переховувався від слідства.

Передісторія:
У жовтні 2023 року Ростислав Ільницький влаштував дводенне розкішне весілля з ексспівробітницею ДБР Роксоланою Москвою у комплексі Emily Resort поблизу Львова.Відео з події стало предметом широкого обговорення у ЗМІ, і після його поширення Роксолана закрила свої соціальні акаунти.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Львові була вручена повістка колишньому прокурору Ростиславу Ільницькому, який провів розкішне весілля.

Головне