У Луцьку відкрився перший центр рекрутингу української армії

У Луцьку відкрився перший центр рекрутингу української армії

У Луцьку відкрився центр рекрутингу української армії. Про це повідомляє пресслужба Міноборони України.

Відомо, що це перший такий центр у Волинській області та вже 43-й такий загалом в Україні.

"Відтепер добровільно долучитися до Сил оборони можна за адресою: м.Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що центр рекрутингу працюватиме з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00, а в п'ятницю - з 08:00 до 15:00.

"Мешканці громади довіряють професіоналізму фахівців ЦНАПу в Луцьку. Тому ми переконані: люди звертатимуться до центру рекрутингу за якісними консультаціями, які мотивуватимуть їх долучитися до лав Сил оборони та стати на захист Батьківщини", - заявила заступниця очільника Волинської обласної військової адміністрації Вікторія Левчук.

До мережі центрів рекрутингу української армії звернулося вже більше ніж 21 000 громадян. 

Крім того, наразі доступні понад 10 000 вакансій, в тому числі юристи, бухгалтери, оператори БПЛА, медики, психологи тощо.

"Звернення до центру рекрутингу не створює жодних зобов'язань. Це місце, де ви можете отримати інформацію та допомогу для себе чи близьких. Запрошуємо відвідати нас особисто або зателефонувати для консультації", - зазначив уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Північній Кореї відзвітували про мобілізацію 1,4 млн громадян, які палко бажають воювати у "священній війні".

Головне