У лавах армії рф почастішали етнічні конфлікти, - ЦНС

У лавах армії рф почастішали етнічні конфлікти, - ЦНС

В армії російської фдерації відзначається збільшення конфліктів між військовослужбовцями, які походять із Туви, та іншими росіянами. Часто такі суперечки призводять до використання холодної або вогнепальної зброї та завершуються летальними наслідками.

Цю інформацію оприлюднив Центр національного спротиву.

Причини конфліктів виявляються відносно простими - це суперечки, побудовані на традиційному відчутті вищості росіян відносно народів, які перебувають під російськими режимами та боротьбі за розподіл військового спорядження, такого як коліматори, тепловізори та інше обладнання. Особливо жваво такі міжетнічні конфлікти зазвичай розгортаються після великого споживання алкоголю.

В ЦНС зауважили, що протягом десятиліття, коли Сергій Шойгу очолював Міністерство оборони росії, вдалося встановити систему пільг для представників свого власного народу, тувинців, тому справи, які порушуються проти них, намагаються приховати або відкласти у "довгий ящик".

Крім того, в Центрі національного спротиву заклики місцеве населення на тимчасово окупованих територіях повідомляти про аналогічні випадки ворожнечі серед окупаційних військ за допомогою телеграм-боту.

Нагадаємо, росія активно набирає кубинських найманців для ведення війни проти України та надсилає їх на східний фронт.

В ЦНС зауважили, що російська сторона виражає "горідсть" тим, що вони використовують кубинців у передових батальйонах, адже їх життя не має для них значення.

Зазначається, що іноземних наемників не офіційно реєстрували в окремих батальйонах, а замість цього включали їх до вже існуючих російських підрозділів, незалежно від того, чи володіє цей нацманець російською мовою.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у США сталася стрілянина під час святкування Хелловіна - є загиблі, багато поранених.


 
 

 

Головне