У Кривому Розі одна з ракет поцілила у склад бутильованої води, - Клименко

У Кривому Розі одна з ракет поцілила у склад бутильованої води, - Клименко

У ніч проти вівторка, 13 червня, у Кривому Розі одна з ракет російських загарбників поцілила у склад бутильованої води.

Про це розповів голова Міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

За його словами, на цьому складі працювало близько 25 людей у цілодобовому режимі.

"Вода розвозилася у різні куточки України, нещодавно звідси відправляли фури води у Херсон. Тут знайшли сімох загиблих громадян, наймолодшому з них було 17 років. Троє людей звідси зараз у лікарнях. На цю мить у Кривому Розі 11 загиблих", - повідомив очільник МВС.

Нагадаємо, російське окупаційне військо завдало ракетного удару по п’ятиповерхівці у Кривому Розі у вівторок, 13 червня, уночі . Станом на 7:35 ранку було відомо про як мінімум трьох загиблих та понад два десятки поранених людей. 

За даними голова Ради оборону Кривого Рогу Олександр Вілкула вибухи у населеному пункті лунали близько 3:26.

Окрім багатоквартирного будинку російські загарбники влучили і по низці інших цивільних об’єктів серед яких автомобільне підприємство. Внаслідок прильотів сталось займання автомобільної техніки, вогонь було швидко ліквідовано.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли 12 червня населені пункти у Запорізькій області. Загарбники здійснили 85 обстрілів по 14 населеним пунктам. Вони двічі вдарили з авіації, атакував з БПЛА, бив з РСЗВ по Гуляйполю, Залізничному, Гуляйпільському, Ольгівському, 75 артобстрілів здійснив по Новоандріївці, Верхній Терсі, Кам’янському, Степовому та іншим прифронтовим селам.

Головне