У Кривому Розі відновили енергоживлення, однак роботи на пошкоджених об'єктах продовжуються

У Кривому Розі відновили енергоживлення, однак роботи на пошкоджених об'єктах продовжуються

Енергетики повністю відновили енергоживлення критичної інфраструктури та побутових споживачів Криворіжжя після російської атаки. Про це повідомили у НЕК "Укренерго".

"Енергоживлення критичної інфраструктури та побутових споживачів Криворіжжя, що були знеструмлені через атаку російських БпЛА, відновлено.

Продовжуємо працювати над відновленням інфраструктури на постраждалих енергооб’єктах: тестуємо роботу обладнання, яке вціліло, для знищеного підбираємо заміну з аварійного запасу, який сформували у 2023 році", - йдеться у повідомленні.

В Укренерго також наголосили, що енергетики працюють цілодобово, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки російської збройної агресії.

Нагадаємо, ввечері 4 лютого на Дніпропетровщину прибув президент України Володимир Зеленський. Також він відвідав Кривий Ріг, який залишився без світла через удар окупантів.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо вночі 3 лютого знову атакувало Кривий Ріг ударними дронами. Ворог цілив по енергетичній інфраструктурі, внаслідок влучання тисячі містян залишились без світла, десятки тисячі - без тепла в оселях

Головне