У Криму під час нічної атаки пошкоджено 2 РЛС загарбників

У Криму під час нічної атаки пошкоджено 2 РЛС загарбників

У тимчасово окупованому Криму дві радіолокаційні станції окупантів були пошкоджені і один російський військовослужбовець отримав поранення в результаті нічної атаки на військову частину, інформує ASTRA.

"2 РЛС неістотно пошкоджено внаслідок нічної атаки безпілотників на військову частину в селі мисове в ленінському районі Криму.  Також там буцімто один військовослужбовець зс рф зазнав поранення", - йдеться в повідомленні.

Раніше в міноборони рф відзвітували що за ніч над Кримом збили 11 безпілотників.

Варто зауважити, що російські військові протягом ночі збили і перехопили 28 українських безпілотників. 11 дронів буцімто збили над Кримом, 8 - над акваторією Азовського моря, 6 безпілотників нейтралізували над територією краснодарського краю, 2 - над бєлгородською областю, 1 - над територією ростовської області.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо у ніч з 6 на 7 червня здійснило чергову ракетно-авіаційну атаку, випустивши по мирних містах по Україні майже 60 засобів повітряного нападу. Українські оборонці неба впорались із 53 засобами нападу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, партизани зафіксували переміщення позицій окупантів у захопленому Маріуполі, а також перекидання систем ППО до тимчасово окупованого Криму.

Головне