У Криму дві диверсантки отруїли окупантів: у ФСБ розповіли цікаві подробиці

У Криму дві диверсантки отруїли окупантів: у ФСБ розповіли цікаві подробиці

У Криму дві диверсантки отруїли російських окупантів у військовій частині Сімферополя. Джерела у російських спецслужбах розповіли подробиці про те, ким були ці дві дівчини.

Про це повідомив російський Telegram-канал "Кремлевская табакерка" з посиланням на анонімні джерела. Як зазначається, обидві дівчини є уродженками Криму, одна з них народилася у Сімферополі, інша – у Саках. Проте на момент отруєння обидві жили в Сімферополі.

Їх приблизний вік, за словами джерела у ФСБ, 22 і 25 років. Їх назвали "симпатичними" та "навіть модельної зовнішності". Росіяни стверджують, що саме це допомогло диверсанткам віддати "довірливим військовим" алкоголь та продукти, які були отруєні.

При цьому одна з жінок брала участь у конкурсах краси, але не вийшла на загальноросійський рівень і нагород не отримувала. Друга є дочкою співробітника окупаційної міської адміністрації Сімферополя. Її батька назвали "середньої руки" чиновником". Загарбники вже допитували його, але жодної корисної інформації не отримали.

Крім того, антиросійськими поглядами обидві дівчини не відмічались - одна часто казала, що не цікавиться політикою. Однак у ФСБ стверджують, що саме вони є диверсантками, адже на це вказує низка факторів. Їх, ймовірно, "довго готували до виконання завдань", оскільки одразу після отруєння окупантів вони оперативно та професійно втекли. У джерелах розповіли, що диверсантки "або в Україні, або десь ховаються, готуючи нові диверсії проти росії та російської армії".

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Сімферополі дві диверсантки отруїли російських військових. Відомо, що кількість ліквідованих зросла - у лікарнях померли ще четверо окупантів. Наразі кількість жертв становить 28 осіб. ЗМІ писали, що дві дівчини прийшли у військові частину та принесли сім пляшок горілки та харчі загарбникам. Серед усього там були риба, ковбаса, хліб і сир. Охороні вони сказали, що хочуть віддячити "нашим пацанам".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше,у тимчасово окупованому Мелітополі прогриміли вибухи ввечері 2 грудня. На думку мера, щось прилетіло по окупантах.

Головне