У Краснодарському краї росії вибухнуло поблизу військового аеродрому

У Краснодарському краї росії вибухнуло поблизу військового аеродрому

Під Краснодаром у росії стався вибух поблизу військового аеродрому. Внаслідок цього на місці утворилася велика воронка.

Про це повідомив Telegram-канал "Baza". Як зазначається, інцидент стався в Приморську-Ахтарську.

За даними ЗМІ, розмір вирви становить 10 метрів у діаметрі та близько чотирьох метрів глибиною. Вибух стався за 200 метрів від місцевого військового аеродрому. Що стало причиною вибуху - поки невідомо. Постраждалих і руйнувань немає.

Водночас Telegram-канал 112 заявив, що попередньо біля військового аеродрому впала ракета. Її належність встановлюється.

Офіційної інформації щодо причин та подробиць вибуху не надходило.

Нагадаємо, у російському Нижньому Новгороді у четвер, 29 червня, спалахнула сильна пожежа. Росіяни заявляють, що загоряння виникло на території заводу “Бальзам”. Мешканці Нижнього Новгорода у соцмережах розповідають, що перед пожежею нібито чули звук вибуху. Після цього над російським містом з’явився величезний стовп чорного диму. Його помітно у різних районах.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у четвер, 22 червня, російські столиці Москві спалахнула сильна пожежа на сміттєвому заводі. Як зазначається, пожежа спалахнула у районі Чертанове на півдні Москви. Загоряння виникло на території сміттєпереробного комплексу. За даними російського Міністерства з надзвичайних ситуацій, площа пожежі – 900 квадратних метрів. До гасіння вогню навіть залучили гелікоптери. Місцеві жителі у соціальних мережах пишуть, що чорний дим також помітний у різних районах російської столиці.

Головне