У Конгресі США досягли "консенсусу" щодо допомоги Україні та Ізраїлю, - Чак Шумер

У Конгресі США досягли

Під час недільної розмови між президентом США Джо Байденом та лідерами Конгресу було досягнуто "консенсусу" щодо виділення допомоги як Ізраїлю, так і Україні. Про це повідомив лідер більшості в Сенаті Чак Шумер.

ABC повідомляє, що лідер більшості в Сенаті висловив "сподівання", що цього тижня можна "щось зробити" для допомоги обом країнам.

Шумер вважає, що найкращий спосіб надіслати допомогу Україні та Ізраїлю - розгляд та ухвалення Палатою представників додаткової програми нацбезпеки на 95 мільярдів доларів. Цей документ раніше підтримав Сенат, але спікер Палати Майк Джонсон й досі не виніс його на голосування.

Лідер більшості в Палаті представників Стів Скаліз заявив, що цього тижня палата представників змінить свій графік, щоб "розглянути закони, які підтримують Ізраїль і притягають до відповідальності Іран і його терористичних поплічників".

Нагадаємо, упродовж минулої доби росіяни завдали ударів по Василівському району Запорізької області. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сильні повені, викликані сезонними зливами в Афганістані, призвели до загибелі щонайменше 33 осіб за три дні, ще 27 отримали поранення.

Головне