У КМДА повідомили, що закривати станції метро "Тараса Шевченка" та "Почайна" наразі не планують

У КМДА повідомили, що закривати станції метро

Київський метрополітен не планує закривати метро "Почайна" та "Тараса Шевченка" для пасажирів. Капітальний ремонт між цими станціями проводитимуть без зупинки руху поїздів. Про це повідомили у КМДА.

У повідомленні йдеться, що капітальний ремонт тунелів між цими станціями, який планували заздалегідь, виконуватимуть без зупинки руху поїздів. Наразі ці станції та перегінні тунелі працюють у звичайному режимі.

Раніше ЗМІ з посиланням на "джерела у КМДА" повідомили, що "Тараса Шевченка" та "Почайну" нібито готують до закриття.

"Відповідно до тендера з розробки проєктної документації, що відбувся в листопаді 2023 року, опрацьовується робочий проєкт планового капітального ремонту між цими станціями без зупинки руху поїздів. Однак остаточні проєктні рішення будуть визначені після проходження державної експертизи", — наголосили в комунальному підприємстві.

Нагадаємо, у Китаї вирує негода. На півдні країни спостерігаються потужні зливи, через які влада вирішила евакуювати десятки тисяч осіб, повідомляє CGTN.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у середній загальноосвітній школі №81 Києва 13-річного підлітка побили однолітки, внаслідок чого він отримав дуже серйозні травми. 

Головне