У Києві учні сильно побили 13-річного хлопця – у прокуратурі почали розслідування

У Києві учні сильно побили 13-річного хлопця – у прокуратурі почали розслідування

У середній загальноосвітній школі №81 Києва 13-річного підлітка побили однолітки, внаслідок чого він отримав дуже серйозні травми. 

Інцидент стався у школі у Дніпровському районі столиці. Як розповіла мама школяра, вона побачила на тілі дитини тілесні ушкодження в області паху. Хлопчик лише за тиждень розповів, що у нього був конфлікт з учнями інших класів на перерві.

Наразі ювенальні прокурори та дізнавачі проводять слідчі дії, щоб встановити всі обставини отримання дитиною травм та ступінь їх тяжкості.

"Цю справу має розслідувати поліція, бо це не лише булінг, а й нанесення тілесних ушкоджень, ступінь яких має встановити судово-медична експертиза", – написав омбудсмен Сергій Горбачов.

Нагадаємо, служба безпеки України викрила настоятеля храму Шепетівської єпархії УПЦ МП на Хмельниччині, який вихваляв російського диктатора Володимира Путіна перед вірянами. Про це інформує пресцентр СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на підконтрольну Україні територію із тимчасово окупованої Голої Пристані, що на Херсонщині, виїхала сім’я із двома дітьми: 12-річним хлопчиком та 5-річною дівчинкою. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

 

Головне