У Київській області впали уламки збитих російських дронів, є пошкодження

У Київській області впали уламки збитих російських дронів, є пошкодження

У Київській області впали уламки збитих російських дронів, в результаті ворожих обстріл є пошкодження. Про це у Facebook повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Відомо, що повітряна тривога у Київській області тривала протягом дев'яти годин. У той час в регіоні працювали сили протиповітряної оборони.

Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури у Київській області немає, проте було зафіксоване падіння уламків дронів. Внаслідок цього був пошкоджений приватний будинок, також обірвалися лінії електромереж.

Також в одному з районів області виникла пожежа трав'яного настилу.

"Більша частина уламків ворожих цілей фіксується поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості", - зазначив Кравченко.

Нагадаємо, що російські війська обстріляли село Малокатеринівка на Запоріжжі, влучивши в район торговельного кіоска. Внаслідок атаки поранення отримали четверо дітей. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли Костянтинівку на Донеччині, внаслідок чого загинула одна людина, ще одна отримала поранення. 

Головне