У Києві заживили всіх абонентів, знеструмлених унаслідок обстрілу

У Києві заживили всіх абонентів, знеструмлених унаслідок обстрілу

У Києві заживили всіх абонентів, знеструмлених унаслідок обстрілу. Про це повідомила пресслужба ДТЕК.

"Київ повністю зі світлом після масштабної атаки ворога. Енергетики повернули електропостачання у Святошинський, Шевченківський, Подільський, Оболонський райони Києва", - йдеться у повідомленні.

У Київській області знеструмлено дві підстанції обленерго, внаслідок чого без світла залишаються ще понад 56 000 точок обліку.

"На Київщині через обстріли знеструмлено високовольтні лінії, є відключення споживачів у Бучанському та Вишгородському районах. Також знеструмлювалося обладнання підстанції", - додали у відомстві.

Нагадаємо, енергетики відновили електропостачання 250 тисячам споживачів у Києві, які залишилися без світла через ракетний удар рф вранці 2 січня. Про це повідомили у ДТЕК.

"Енергетики ДТЕК відновили електропостачання 250 тисячам киян, які залишились без світла через ранковий обстріл", - йдеться у повідомленні.

Водночас у компанії додали, що нині без енергопостачання залишаються жителі Куренівки. Їм обіцяють дати світло за кілька годин.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вранці 2 січня Україна пережила перший у новому році масований ракетний удар рф. Окупанти били переважно по Києву та Харкову. Внаслідок атаки у обох містах є суттєві пошкодження житлових будинків, багато постраждалих та жертви. Атака рф була комбінована - спочатку ворог запустив ударні дрони, а за кілька годин випустив по Україні понад шість десятків ракет та десять "Кинджалів". Після удару в Києві частково зникло світло відразу у кількох районах.

 

 

 

Головне