У Києві енергетики вже відновили електропостачання 250 тисячам споживачів

У Києві енергетики вже відновили електропостачання 250 тисячам споживачів

Енергетики відновили електропостачання 250 тисячам споживачів у Києві, які залишилися без світла через ракетний удар рф вранці 2 січня. Про це повідомили у ДТЕК.

"Енергетики ДТЕК відновили електропостачання 250 тисячам киян, які залишились без світла через ранковий обстріл", - йдеться у повідомленні.

Водночас у компанії додали, що нині без енергопостачання залишаються жителі Куренівки. Їм обіцяють дати світло за кілька годин.

"Без живлення залишається частина жителів Куренівки. Докладаємо усіх зусиль, щоб повернути світло якомога швидше. Орієнтовний термін відновлення: 17.00", - зазначили у ДТЕК.

Водночас компанія подякувала силам ППО "за захист неба від безпрецедентної атаки" та врятовані життя. 

Як повідомляли "Ми-Україна", вранці 2 січня Україна пережила перший у новому році масований ракетний удар рф. Окупанти били переважно по Києву та Харкову. Внаслідок атаки у обох містах є суттєві пошкодження житлових будинків, багато постраждалих та жертви. Атака рф була комбінована - спочатку ворог запустив ударні дрони, а за кілька годин випустив по Україні понад шість десятків ракет та десять "Кинджалів". Після удару в Києві частково зникло світло відразу у кількох районах.

Головне