У Києві затримали працівника ТЦК, який пропонував відстрочку від мобілізації за 300 доларів

У Києві затримали працівника ТЦК, який пропонував відстрочку від мобілізації за 300 доларів

Правоохоронні органи затримали співробітника одного з відділів Київського ТЦК та СП під час отримання неправомірної вигоди. Про це повідомляє оперативне командування "Північ".

Посадовця затримали під час отримання неправомірної вигоди. Правоохоронці встановили, що до нього звернувся представник одного з підприємств з проханням поставити їхнього майбутнього працівника на військовий облік. Чоловік мешкав у Дніпрі й мав приїхати до столиці, а щоб офіційно працевлаштуватися йому треба перебувати на військовому обліку.

Працівник ТЦК запевнив дніпрянина, що його зразу мобілізують на військову службу, а після цього запропонував відстрочку за 300$.

Тепер працівнику ТЦК загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, начальник одного з військкоматів Рівненської області написав рапорт на переведення в бойову частину після того, як у мережі зʼявилось відео, зняте на приховану камеру в його кабінеті. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Захід".

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України затримала агента рф, він був працівником "Укрзалізниці", який, за їхніми даними, готував ракетний удар по залізничній лінії. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Головне